Servicii complete de promovare Contacteaza-ne la 0749.164.888

 

Procesul nostru de Promovare Google Adwords
 
1. Cercetare și dezvoltare:
 


 
Îți vom înțelege afacerea:
Vrem să ne înveți cât mai mult posibil despre afacerea ta si despre clienții tăi.
În felul acesta, vom putea construii cele mai bune campanii PPC pentru tine.
Analiza concurenta
Ne vei spune care sunt concurenții tăi sau îi vom descoperi noi, după care vom cerceta amprenta lor de publicitate pentru a învața ce a funcționat pentru ei. Putem descoperi cât au cheltuit pentru publicitate și ce rezultate au avut, astfel încât sa concepem un plan de bataie.
Stabilire obiective
Este important să avansăm cu o întelegere exacta asupra obiectivelor publicitare. Astfel, vom fi capabili să măsurăm succesul unei campanii ppc.
2. Crearea si Setarea contului:


 
Realizarea listelor de cuvinte cheie
Cuvintele cheie sunt inima contului tău Google Adwords.
Ne petrecem mult timp cercetând cuvinte cheie relevante pentru produsele și serviciile dumneavoastră, dar și pentru a analiza costurile acestora.
Apoi dezvoltam liste unite de cuvinte cheie pentru a păstra fiecare grup de anunțuri foarte relevante.
Vom întreba persoane reale cum ar căuta produsele și serviciile dumneavoastra, în scopul de a obține un feedback cât mai precis.
Anunturi creative
Atât anunțurile text cât și cele cu imagini sunt dezvoltate cu mare responsabilitate. Potențialii clienți trebuie întâmpinați în mod informativ și unic, iar echipa noastră are aptitudinile estetice si creative de a scrie anunțuri captivante și relevante.
Setari personalizate
În acest stadiu vom configure Campania adwords și vom personalize programarea anunțurilor astfel încât să se identifice cu obiectivele de publicitate. Vom dezvolta o strategie personalizată de licitare, astfel încat să se încadreze perfect în bugetul dumneavoastră.
3. Urmarirea conversiilor si remarketing:


 
Urmarirea conversiilor
Pentru a putea urmări eficiența campaniilor cpc, trebuie să știm când vizitatorii site-ului dumneavoastră au realizat o acțiune:s-au înscris, au cumpărat sau au sunat. Vom configura aprofundat urmărirea converisiilor in google adwords, astfel încât să știm realizează o acțiune.
Integrarea in google analytics
Ne vom asigura că Google Analytics este instalat corect pe site-ul dumneavoastra și îl vom conecta direct la contul de Google Adwords. G. Analytics ne va ajuta să întelegem cu exactitate datele din Adwords, arătându-ne suplimentar indicatori cheie de performanță, cum ar fi rata de respingere, durata medie de sesiune, nr. mediu de pagini per vizită. Aceste date ne vor ajuta să vedem ce domenii din Adwords funcționeaza mai bine și ce domenii necesită mai multă atenție.
Realizarea listelor de remarketing Google adwords
Remarketing-ul in promovarea google adwords  ne permite să targetam în mod special vizitatorii anteriori ai site-ului dumneavoastră, atât pe rețeaua de căutare, cât și pe rețeaua de display. Vom instala etichete de remarketing pe site-ul dumneavoastra, astfel încât vom începe crearea unui public personalizat care va fi utilizat în campaniile noastre de remarketing. Remarketing-ul în Adwords Google este extreme de puternic și este essential folosirea lui.
4. Lansare si optimizare programata:


 
Aprobare
Înainte de lansarea campaniilor, vom revizui întregul cont pentru a vă asigura ca totul este perfect. Dacă vor fi necesare modificări suplimentare, le vom realiza înainte de a lansa campaniile. Vom supravegha în mod constant campaniile noi și vom monitoriza de aproape toate rezultatele, astfel încat să acționam imediat daca este necesar.
Optimizari programate
Pentru a atinge eficiența și profitabilitate, campaniile cpc  trebuiesc monitorizate îndeaproape și optimizate zilnic. În rapoartele periodice veți vedea optimizari programate, astfel încât veți știi mereu ce modificări sunt în curs. Lucrăm mereu la cuvinte cheie, cuvinte negative, structura contului și organizarea lui, scorul de calitate, segmentările geografice, A/B testing, remarketing google adwords și altele.
Raportari customizate
Vrem să știi exact ce se întâmplă în contul dumneavoastra, așa că vom seta rapoarte interactive și ușor de citit care vor fi livrate pe mail în fiecare dimineață. Fiecare raport prezintă date din contul dvs. de google ads, fiind prezentă și o secțiune de comparație între ultima perioadă și cea precedentă.

 

   Factorul uman este din nou la modă

 


   Campaniile dumneavoastră sunt dezvoltate și gestionate de către specialiști certificați sa realizeze campanii , nu de către instrumente software automatizate menite să economisească timp, pentru că ele nu pot înlocui expertiza managementului 100% uman… așa că nu le folosim. Niciodata.

 

Colaborare cu clienții dusă la un alt nivel

 

Brainstorming cu managerii noștri dedicați pentru a sta în top

 

   Întotdeauna deasupra concurenței

 


   Fiecare leu contează. Google Ads este o componentă integrată a marketingului de success., dar trebuie să investești timp și energie în afacerea ta… nu în Campania PPC. Te vom ajuta să depășești concurența prin îmbunătățirea calității și a eficienței campaniilor google ads. Cu optimizările noastre de promovare adwords riguros programate, Campania CPC se va îmbunătății din ce în ce mai bine.

  


 
   Întotdeauna deasupra concurenței

 


   Manager de cont Google Adwords dedicat la dispoziția dumneavoastră Nu te simți copleșit de sarcini cu managerul de cont dedicat, gata să îți răspundă la toate întrebările din adwords google. Vei comunica destul de des cu managerul de cont, pregătit să te ajute în orice situație pe care o întampini în campaniile PPC.

 

Sunteți pregătit să VINDEȚI BINE prin promovare google?

 

Lasă-ne datele tale de contact și unul dintre managerii noștri dedicați vă va contacta.

Formular de contact

Toate campurile marcate cu asterisc* sunt obligatorii.